Nu lämnar Tommy över stafettpinnen till Ulrika

postad i Aktuellt 0

Efter sommaren så har en ny verksamhetsutvecklare för NAFS börjat – Ulrika Nordström tar över efter Tommy Henfridsson som har varit med från starten.

– Tommy har gjort ett kanonjobb med NAFS och jag kommer fortsätta i samma anda – men kommer såklart också utveckla processen utifrån egna idéer men även från önskemål från alla inblandade, säger Ulrika.

Ulrika jobbar på Psykiatriska kliniken i Umeå som Rehabiliteringskoordinator/Operativ Processledare Försäkringsmedicin och kommer parallellt jobba två dagar i veckan med NAFS.

– Kul med nya utmaningar! Jag är en person som gillar vara spindeln i nätet och även utveckla processer – så detta uppdrag kommer ligga mig varmt om hjärtat, fortsätter Ulrika.

– Det känns mycket tryggt att lämna över stafettpinnen till Ulrika och nu kunna lägga mer tid på fritidsintressen och familjen, säger Tommy. Att NAFS funnits med nu i över tio års tid visar på att det är en lyckad rehabprocess som ger individen en extra trygghet och hjälp att nå ett bättre mående, en bättre hälsa och/eller hitta nya vägar till ett hållbarare arbetsliv, fortsätter Tommy.

Vi avlutar med att önskar Tommy lycka till på sitt nya äventyr och välkomnar Ulrika till sin nya tjänst.

 

NAFS Verksamhetsutvecklare Ulrika Tommy 2 webb